Parkettalakk

A Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk új dimenzióba helyezi a faalapú padló védelmének fogalmát. Ez a speciális termék az Egrokorr Zrt. jóvoltából ma már bárki számára hozzáférhető.

Magasfényű lakkozott felületet szeretne, mely rendkívül ellenálló, ezáltal tökéletes védelmet nyújt? Vegyük górcső alá az Egrokorr Zrt. különlegességét, a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk terméket!

Parkettalakk - egrokorr.hu

Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk széles felhasználási területe

Mint ahogy a termék neve is világosan mutatja, a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk nemcsak parkettán, hanem lamináltpadlón is tökéletesen alkalmazható.

Laminált padló esetén is ugyanolyan fontos, hogy esztétikus legyen, ráadásul hosszú távon legyen az. A Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk tökéletes védelmet nyújt, hiszen rendkívül kemény bevonatot képez, ezáltal kopásálló, valamint a savas és lúgos bázisú háztartási tisztítószereknek és ételszármazékoknak is ellenáll.

A parkettán és a lamináltpadlón kívül ez a termék alkalmas farostlemez és egyéb faalapanyagú területek védelmére, valamint beton impregnáló lakkozására is. A színe világossárga, mely szinte minden típusú fafelületre szinte áttetsző rétegként kerül fel.

Egyszerű előkészítés és a parkettalakk felhasználása

Természetesen a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk felhasználása is megkövetel némi előkészítést, mint ahogy ez minden egyéb parkettalakk esetén így van.

A fafelületet minden esetben pormentesíteni kell, valamint minden egyéb szennyeződést el kell távolítani róla. Ennek elmulasztása megrövidíti a fedőlakk élettartamát, valamint az esztétika sem lesz tökéletes.

Hogy miért olyan egyszerű a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk felhasználása? Két tényező van, mely ezt biztosítja. Az első, hogy nem szükséges a fafelületet alapozni lakkozás előtt. Ezzel nemcsak a költségeket csökkenthetjük, de rengeteg időt takaríthatunk meg.

A másik tényező, hogy a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk ecsettel és hengerrel is felhordható a fafelületre. Nem szükséges választani, illetve nem vagyunk rákényszerítve az egyetlen létező lehetőségre. A szakemberek úgy tartják, hogy a parkettalakk terülési képessége határozza meg a felhordás technikáját. Ebben az esetben azonban bármelyik megoldás mellett dönthetünk.

További tényező, mely egyszerűvé teszi a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk felhasználását, az a gyors száradási idő, ami abban az esetben a legfontosabb, ha nyers fára dolgozunk, és ezért muszáj két rétegben felhordani a lakkot. Bár a Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk teljes átkeményedése 72 óra, az első fokozat azonban mindössze egy órát vesz igénybe. Ráadásul az utolsó réteg felhordása után már 24 órával mérsékelten igénybe vehető a felület.

Miért használjuk az Egrokorr Zrt. termékeit?

Minden felhasználónak joga van a lehető legjobb minőséget kapni, melyet az Egrokorr Zrt., több mint 150 éves tapasztalattal a háta mögött képes biztosítani.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket annak érdekében, hogy környezetkímélő megoldásokkal tudjunk szolgálni. Mindezt az alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek, valamint az eddig elnyert termékdíjak garantálják.

Gondolkodjon Ön is hosszú távon! Válassza a minőséget!

Termékeink