Antracit

Miért olyan népszerű az antracit szín napjainkban? A válasz egyszerű. Az antracit esztétikus, luxusérzést nyújt, ráadásul szinte minden színkörnyezetbe kiválóan illeszkedik.

Maga az antracit egy kőszén, mind közül a legértékesebb, szinte száz százalékos széntartalma miatt. A színe sötétszürke, mely színt önmagában is így hívunk, hogy antracit. Csodás, töretlen népszerűségnek örvendő szín, mivel rengeteg színkombinációhoz jól illeszkedik.

Antracit - egrokorr.hu

Az antracit népszerűsége

Ez a feketébe hajló, sötétszürke szín nagyon gyakran kerül kiválasztásra, akár kültéri, akár beltéri épületelemről vagy berendezésről legyen szó.

A fehérhez és a feketéhez hasonlóan jól ötvözhető különböző színkombinációkban. Nem olyan finom és gyengéd, mint a fehér, ám messze áll a fekete határozott keménységétől.

Az antracit valójában semleges szín, kiegyensúlyozottságot sugároz, ám ettől függetlenül figyelemfelkeltő. Szinte luxusérzést nyújt bármilyen környezetben. Pontosan ezért ilyen népszerű szín a semmihez sem hasonlítható antracit.

Antracit kerítésfesték

Fentebb már szót ejtettünk róla, hogy az antracit szín beltérben és kültéren is nagyon jól alkalmazható. Alább kifejtjük, hogy miért kitűnő választás ez a szín kerítéshez és milyen típust ajánlott felhasználni.

Mielőtt elmélyednénk a kerítés színének témájában, érdemes megjegyezni, hogy ha kültéri színválasztásról van szó, akkor kellemes látványt nyújt, ha több elem is megkapja ugyanezt a színt. A kerítés mellett lehet hasonló színű az ablakkeret, az ajtó, vagy a lépcsőkorlát. Így csodálatos összképet mutat majd az épület környezete.

A legjobb választás, ha kerítésről van szó, a DPL kerítésfesték, mely antracit színben is kapható. Nem szükséges azon gondolkodnia, hogy milyen alapanyagú kerítésre tudja felhasználni, hiszen ez a festék fémre és fára is felhasználható, ráadásul alapozó és zománc egyben.

Dunaplaszt multifunkciós antracit kerítésfesték

Csodás antracit színű kerítést szeretne, és a legjobb megoldást keresi? Akár fémkerítésről, akár fakerítésről legyen szó, a legkényelmesebb megoldást a Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték jelenti, mely antracit színben is kapható.

Mint már említésre került, a Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték fém- és fakerítés festésére egyaránt alkalmas, legyen szó akár új, akár régi kerítésről.

Fakerítés

Kültéri faszerkezeteket szeretne antracit színre festeni? Legyen szó akár kerítésről, korlátról, pagodáról vagy egyéb kültéri faszerkezetről, a Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték jelenti a legegyszerűbb és legtartósabb megoldást. Bármilyen fafelületre felhordható, mely be van vonva lenolajkencével, lazúrral vagy egyéb fára alkalmas (alkid vagy olaj alapú) fedőfestékkel. Antracit színben pompázó kerítést szeretne? A megoldást az Egrokorr Zrt. biztosítja.

Fémkerítés

Fémkerítés és egyéb acélszerkezetek esetén is a Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték jelenti a legegyszerűbb megoldást, hiszen nincs szükség alapozásra. Drótkefével letisztított fémfelületekre azonnal felhordható, korróziógátló tartalma biztosítja a rozsda elleni védelmet.

Tartós esztétikára vágyik antracit színben? A Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték jelenti a megoldást.

Magas minőség, környezettudatosság és 150 év tapasztalata a kerítésfestés területén. Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték antracit színben.

Termékeink