Minőségbiztosítás

Egrokorr ZRT. vezetősége felismerte és megértette a minőség és a környezetvédelem fontosságát, ezért elkötelezetten tesz eleget napjaink minőségi és környezetvédelmi elvárásainak.

A környezetirányítási és minőségirányítási rendszer kiépítése

A festékgyártási szakág számára fontos kérdéssé vált a minőség és környezetvédelem. A környezetkímélő technológiák valamint termékek fejlesztése szükségessé tették, hogy egy olyan korszerű minőség- és környezetirányítási rendszert vezessünk be, amely képes megbízható, egyenletes minőségű termékek előállítását biztosítani, emellett lehetővé teszi hogy folyamatosan gondot fordítsunk környezetünk védelmére is.

Úgy értékeljük, hogy az Európai Unióhoz történő csatlakozás küszöbén cégünk megbízhatóságát és fejlődését nagymértékben elősegíti, ha tudatosan és következetesen egy Európában általánosan elfogadott és használt környezetirányítási rendszer alapján működünk.

MINŐSÉGPOLITIKA ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

 • Egrokorr ZRT. vezetősége felismerte és megértette a minőség és a környezetvédelem fontosságát, ezért elkötelezetten tesz eleget napjaink minőségi és környezetvédelmi elvárásainak.
 • Az Egrokorr ZRT. termékeivel és szolgáltatásaival a mindenkori vevői igényeknek kíván maximálisan megfelelni. Ennek érdekében tűzte ki célul, hogy ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszer szerint működjön.
  ELÉGEDETT VEVŐ A LEGJOBB REKLÁM!
 • Cégünk vezetése korán felismerte a minőségügy és környezetvédelem fontosságát. Határozott törekvésünk ezért, versenyképességünk és eredményességünk megőrzése mellett kifogástalan minőségű termékeket fejlesszünk és állítsunk elő, környezetkímélő technológia alkalmazásával és a káros környezeti hatások kiküszöbölésével. Szintén fontos számunkra, hogy cégünket partnereink pozitívan ítéljék meg.
 • Az Egrokorr ZRT. vezetősége és dolgozói világosan látják, hogy a minőség nem más, mint pontosan kidolgozott előírások, munkafolyamatok rendszere, és betartása. Ennek érdekében folyamatos oktatással javítjuk dolgozóink minőségügyi és környezetvédelmi tudatát.
 • Az Egrokorr ZRT. betartja a rá vonatkozó környezetvédelmi jogszabályi követelményeket, a szabványi előírásokat és hatósági kötelezéseket. Ennek érdekében fokozott figyelmet fordítunk a káros környezeti hatások folyamatos, tervszerű csökkentésére, a levegőt, a talajt és a vizeket károsító hatások mérséklésére, a keletkező veszélyes hulladékok mennyiségének minimalizálására, az energia-felhasználás hatékonyságának javítására.
 • Az Egrokorr ZRT. őszinte, nyílt kommunikációs kapcsolatra törekszik a környező lakossággal. Ezért tudomására hozza a gyártási technológia főbb fázisait, elkerülve ezzel az esetlegesen kialakuló tévhitet a felhasznált veszélyes anyagokkal kapcsolatban.
 • Az Egrokorr ZRT. versenyképes áron biztosítja partnerei számára a megfelelő műszaki színvonalat, szakmai tanácsadást, és az állandó és folyamatosan javított minőséget!
 • Az Egrokorr ZRT. minden dolgozójától és külső partnerétől elvárja és megköveteli a minőségügyi és környezetvédelmi követelmények betartását és a tudatos, korrekt magatartást.
 • Az Egrokorr ZRT. az  ISO 9001:2015 szabvány, valamint az  ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő irányítási rendszert vezet be, tart fenn és folyamatosan fejleszti.
28001 tanúsítvány - egrokorr.hu 9001 tanúsítvány - egrokorr.hu
 • MINŐSÉG A JÖVŐNK – JÖVŐNK A MINŐSÉG!