Business partner 2018 dij - egrokorr.hu

“Business Partner 2018.” díj

Igazgatóságunk örömmel adja hírül, hogy 2018-ban az Egrokorr Festékipari Zrt. nyerte el a szerbiai Mass Media International társaság által szervezett konferencia keretében a Délkelet-Európa és a Duna-Régió neves vállalat- és intézményvezetői által évente odaítélendő, rangos elismerést jelentő „Business Partner” díjat.

Parkettalakk - amire önnek szüksége van - egrokorr.hu

Tudjuk, hogy ez talán kissé különösen hangzik, de tisztában vagyunk a termékeink kiváló tulajdonságaival, így bátran ajánljuk mindenkinek! Sok olyan vásárlónk van nekünk is, és a termékeinket forgalmazó festékboltoknak is, akik nem kivitelezők, illetve nem komplett kivitelezéseket végeznek.

Univerzális korróziógátló alapozó aqua - egrokorr.hu

Mi tegyünk a korróziógátló alapozó előtt?

Amióta vasat és acélt használunk – nagyjából a bronzkor óta –, azóta gond a korrózió is, tehát nem újkeletű a probléma. A korróziógátló alapozó ezt a nehézséget hivatott megoldani.

Kerítésfesték - kiválasztás feladata - egrokorr.hu

Tomi, Benő és a kerítésfesték

Tomi bánatosan állt a kertkapu előtt. Panni néni szigorú büntetését nem lehetett kikerülni, már ott szomorkodott előtte a megkopott kerítés és előtte egy nagy adag kerítésfesték vigyorgott.

Még mindig keresett termék a zománcfesték - egrokorr.hu

Csak falfesték kell és egészség!

Egy dolgos nap után, ülsz a tévé előtt a kanapén. Nézed a Szerencsekereket. Jókat vigyorogsz Kasza Tibi poénjain. Te vagy az élet császára.

A garázsfesték, leánykori nevén betonfesték

Sokan meglepődnek, amikor garázsfestéket keresnek, hogy a hozzáértő webshopokban a betonfesték és a garázsfesték „kéz a kézben jár”.

Vajon jó lesz nekem a parkettalakk - egrokorr.hu

Vajon jó lesz nekem a parkettalakk

Parkettalakk, de milyen? Egyáltalán milyen felületekre lehet használni? A hagyományos parkettákra jó, vagy a laminált lapot is lehet vele kezelni?

Még mindig keresett termék a zománcfesték - egrokorr.hu

Még mindig keresett termék a zománcfesték

Tudjuk-e, hogy mi az a zománcfesték? Hol használhatjuk, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? A zománc és a zománcfesték az ugyanaz?

Garázsfesték vagy betonfesték - egrokorr.hu

Garázsfesték, vagy betonfesték

Garázsfesték, vagy ahogy még ismerik sokan, betonfesték. Tulajdonképpen ez a kettő ugyanaz. Segítünk, hogy hol és hogyan használható.

Gumi festék - egy jó minőségű gumi festék - egrokorr.hu

Gumi festék – egy jó minőségű gumi festék

A gumi festék speciális lehetőséget nyújt gumi felületek esztétikussá tételére, bevonására. Nem mindegy azonban, hogy hogyan válasszuk ki az igényeinknek megfelelőt.