Garázsfesték-betonfesték

Garázsfesték-betonfesték. A kettő az lényegében ugyanaz. Az alábbi bemutatásban együtt fogják látni ezt a két szót, segítve az eligazodást.

Garázsfesték, vagy betonfesték

Mikor alkalmazzuk? Miért van erre szükség? Van-e egyáltalán igény erre a garázsfesték-betonfesték termékre?

A válaszunk egyértelműen igen. Van rá igény, előszeretettel használják ma már egyre többen. Kissé furcsának tűnhet, hogy a garázsfesték és a betonfesték együtt jelenik meg, de ennek meg van a maga oka. Ez pedig nem más, mint az, hogy nagyon sok vásárlónk nem igazán tudja, hogy a garázsfesték az ugyanaz, mint a betonfesték. Természetesen bármelyiket használják a kettő közül, mi érteni fogjuk, hogy mit szeretnének. Sőt, ennél többet is teszünk. Bárki nálunk, vagy valamelyik partnerünknél kíván garázsfestéket, vagy betonfestéket vásárolni, tanácsokat is kap az alkalmazást illetően, segítünk, hogy mire kell odafigyelni, hogyan kell a felületet előkészíteni.

Garázsfesték-betonfesték - egrokorr.hu

Mindig is keresett termék volt a garázsfesték, illetve a betonfesték?

Igen is, meg nem is. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, és mélyen magunkba nézünk, el kell ismernünk, hogy a garázsok betonpadlójára sokan közülünk elég kevés figyelmet fordítottak. Mondhatjuk, hogy eddig, hiszen egyre többek számára fontos, hogy a tiszta házak, tiszta, rendezett kertek mellett fontossá vált, hogy a garázsok, a parkolóhelyek a személygépkocsik és kerékpárok számára tiszta, könnyen takarítható legyen. Megtapasztalhattuk, hogy a kezeletlen garázspadlón nehéz foltok és gumiabroncsok nyomok maradnak, amelyeket meglehetősen nehéz eltávolítani. A speciális garázsfesték, vagy betonfesték ami erre lett kifejlesztve, lehetővé teszi, hogy a betonpadló kopásállóbb és könnyebben tisztítható legyen.

Mi is az a garázsfesték, vagy betonfesték?

A garázsfesték egy kiváló minőségű festék, ami flexibilis, anyagának, összetételének köszönhetően ellenáll a kopásnak, a felületre kerülő üzemanyagnak (gázolajnak, benzinnek), az ammóniának, sós hólének és a háztartási tisztítószereknek is. Használhatjuk bel- és kültéren egyaránt.

Egy, a célnak megfelelő aljzatkiegyenlítőre hordjuk fel, egy sima felületű padlót kapunk, ami gyakorlatilag úgy néz ki, mintha műgyanta lenne.

A garázsfesték egy olyan betonfesték, ami a fokozott igénybevételnek kitett betonfelületek bevonására is alkalmas. Amennyiben a megfelelő felület előkészítést követően, az előírt rétegvastagság felhordása után a termék 24 órán beül annyira megszárad, hogy rá lehet menni autóval.

Minden olyan felületre alkalmas, ahol az a cél, hogy az átlagosnál nagyobb felületi terhelésnek kell megfelelni. Ez lehet a garázs, egy műhely aljzata, egy terasz, egy pince, vagy akár egy lépcső is. Még egy műhelyben, vagy egy garázsban is elérhetjük a garázsfesték használatával, hogy dekoratív, esztétikus felületeket kapjunk, amely egyúttal ellenáll a mindennapi használatból eredő igénybe vételnek.

Milyen előkészületek szükségesek a festés előtt?

A padlófestés előtt mindenképpen a legfontosabb az alapos tisztítás. ez azért nagyon fontos, mert ha a szennyeződésből a különböző részecskék belekeverednek a festékbe, azok hátrányosan befolyásolják a terhelhetőséget. Hogy ezt elkerüljük, távolítsuk el a laza és durva szennyeződéseket seprűvel vagy porszívóval. Ha van a felületen olajfolt, azt a megfelelő olajfolt-tisztítóval távolítsuk el.
A felület legyen száraz, pormentes.

Amennyiben további kérdései vannak, úgy érdeklődjön a honlapunkon található elérhetőségeinken, illetve személyesen nálunk, vagy valamelyik Egrokorr termékeket forgalmazó partnerünknél.

Termékeink