"Business Partner 2018." díj

Igazgatóságunk örömmel adja hírül, hogy 2018-ban az Egrokorr Festékipari Zrt. nyerte el a szerbiai Mass Media International társaság által szervezett konferencia keretében a Délkelet-Európa és a Duna-Régió neves vállalat- és intézményvezetői által évente odaítélendő, rangos elismerést jelentő „Business Partner” díjat.

A 24 éves múltra visszatekintő, nagy kitüntetést jelentő díjat annak érdekében hozták létre, hogy a térség országainak legjobb vállalatait és intézményeit támogassák és erősítsék.  Az elismerésben a Szerb Köztársaság területén bejegyzett, regionális tevékenységet folytató társaságok részesülnek. A díjat több kategóriában ítélik oda és elnyerőik számára különleges elismerést jelent, hogy a pályázók kijelölésétől a végső döntésig, számos vállalat és intézmény bevonásával egy átfogó és mélyreható módszer segítségével a vállalatok vezetői maguk választják ki és értékelik a rendkívül szigorú követelményeknek megfelelő üzleti partnereiket.

A díjazott cégek és intézmények fejlett regionális szintű partneri kapcsolatokkal rendelkeznek, bizonyítottan sikeresek az üzletben, az új értékek felkutatásában és megvalósításában.

Az Egrokorr Zrt. büszke arra, hogy a díj által partnerei ismét elismerik eredményeit, sikeres üzletpolitikáját, etikus és felelős piaci magatartását, a termeléshez kapcsolódó, fejlett innovációs készségét.

A díjat 2018. június 19-én, a belgrádi Crowne Plaza hotelben megrendezett „Business Partner 2018” rendezvény ünnepélyes díjátadója keretében Egry Csaba úr, az Egrokorr Zrt vezérigazgatója és Marija Perović asszony a cég regionális képviseletének igazgatója vehették át. Igazgatóságunk ezúton is köszönetét fejezi ki a díjat odaítélőknek. Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy az Egrokorr Festékipari Zrt-t a térség regionális üzleti partnerei sorába választották.

Business partner 2018 dij - egrokorr.hu