Kerítésfesték

Keritésfesték - egrokorr.hu

Óriási dilemmával küzdök már hetek óta. Sikerült befejezni a kerítést az újonnan felépített házunk körül. Az oldalkerítésekkel nincs is igazán gond, hiszen az sima dróthálós kerítés lett, de az utcafronti rész, az okoz némi fejtörést.

Több okból is gondban vagyok.

Egyik problémám, hogy kiválasszam a megfelelő színt. Talán furcsának tűnik, de két dolognak is szeretnék megfelelni. Egyrészt, hogy illeszkedjen a házunk, és azok elemeihez színben. Viszont szeretném, ha a környezethez is illeszkedne. Ez alapján kell megválasztanom a megfelelő színezést.

A következő gond, hogy a kerítésem fém és fa kombinációjából áll, így első blikkre két külön festék az, amire szükségem lehet. Egy a fa részekre, egy a fém részekre. Arról nem is beszélve, hogy mind a két felület külön előkészítést igényel.

Nos, erre kellene megoldás. Lehetőleg olyan, ami leegyszerűsíti a dolgomat. Igen, mert ezt én akarom megcsinálni.

Az építkezés során elég sokszor hallottam az Egrokorr nevét, miután elég sok anyagot onnan szereztek be a mesterek, így gondoltam felkeresem őket, hogy átbeszéljük a lehetőségeimet.

Elmondták, hogy az általuk gyártott és forgalmazott Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték, az fémre és fára egyaránt alkalmazható. Ezt a boldogságot! Egyből kilőve az egyik problémám!

Megtudtam, hogy a felületek előkészítése is roppant egyszerű. Újabb nagy lélegzet!

Miután számomra a környezetvédelem igen fontos, így nagy öröm volt, hogy a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték olyan, amelynek van egy vízzel hígítható környezetbarát verziója is.

Összetevői biztosítják, hogy a kerítés felülete ne korrodálódjon, valamint esztétikus színe, selymes fénye hosszú időn át fennmaradjon.

Ez a kerítésfesték még azt is megoldja, hogy csupán egyetlen anyaggal kelljen dolgoznunk, hiszen nincs szükség a festés előtt alapozásra.

Nincs szükség továbbá a fém részeknél rozsdaoldó használatára, sőt kifejezetten ellenjavalt ez a típusú előkészítés. Mindössze egy drótkefével megtisztítom a korrodálódott részeket, aztán a tiszta, pormentes felületre már mehet is a kerítésfesték. Ez aztán a nekem való, egyszerű megoldás!

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték a színbeli igényimre is megoldás, hiszen több mint húsz alap színben kapható, és ezek akár keverhetőek is egymással.