Sziloplaszt - univerzális segéd anyag

Sziloplaszt univerzális segédanyag - egrokorr.hu

Azt hiszem, hogy hosszú próbálkozás után végül is jól döntöttem, hogy feladtam, és saját kezembe vettem a megoldást.

A hosszú próbálkozás az volt, hogy egy burkolót szerettem volna megbízni, hogy a fürdőszobámban lévő szaniterek körül cserélje ki nekem azt a fehér szigetelő valamit, mert itt-ott szivárog, átengedi a vizet, és a színe is elég csúnya már. Amikor megtudták, hogy mekkora horderejű munkáról van szó, senki nem vállalta. Annyit mondtak, hogy sziloplaszt a megoldás, azt kellene beszereznem.

Szeretek barkácsolni, de ezzel még nem találkoztam. A sziloplaszt számomra ismeretlen anyag volt. Azt persze tudtam, hogy mire való, de még nem dolgoztam vele.

Nos, akkor épp itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedjünk! Azzal tisztában voltam, hogy mielőtt felviszem a felületre, annak tisztának, zsírmentesnek kell lennie. De melyiket válasszam?

Sziloplaszt elég sok helyen szerepel a termékkínálatban, de én szeretek olyan helyen vásárolni, ahol nem mosolyognak ki, ha hiányosak az ismereteim, és türelmesen elmagyarázzák, hogy mi mire való, és mit kell róla tudni.

Így jutottam el egy ismerősöm ajánlására az Egrokorr-hoz.

Elmondtam, hogy mit keresek, mit szeretnék megoldani. A következőket tudtam meg, és egészen az alapoktól kaptam információt.

Tehát, a sziloplaszt egy univerzális segédanyag, melynek igen széleskörű a felhasználási területe. Igen sok felületen jól tapad, ellenáll víznek, lúgnak, savnak, ózonnak. Tökéletesen alkalmas az általam elkövetni kívánt munka kivitelezésére.

Megtudtam, hogy az Egrokorr sziloplaszt termékei között van K típusú és L típusú készítmény, melyek összetételükben térnek el egymástól.

A K, egy ecetsavval blokkolt termék, és elsődleges felhasználási területei a vizes blokkok. Vízzáró tulajdonsága kiváló, tökéletesen a tapadása csempére, padlólapra, üvegre, zománcra. Térhálósodik, és e közben ecetsav hasad le, ami bizonyos anyagok esetén – pl. réz, horganyzott lemez, illetve meszet tartalmazó anyagoknál káros kémiai reakciót vált ki.

Azokban az esetekben, amikor a K nem használható, akkor használhatjuk az L típusú készítményt, köszönhetően annak, hogy az egy semleges, szilikon kaucsukalapú massza.

Nos, nekem a K típusú készítményre van szükségem. Megkaptam a pontos útmutatásokat a sziloplaszt használatával kapcsolatban, és tökéletes lett az eredmény.

A jó minőségű Egrokorr sziloplaszt tökéletes végeredményt biztosít, érdemes kihasználni az előnyeit!