Antracit festék - mint a minimal stílus alapja - egrokorr.hu

Az antracit, mint a minimál stílus alapja. Az általunk kínált Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték bármilyen felületre felhordható, tökéletes választás akár kültérre is. Harmonizálhatja a környezet színeit…

Mikor jó az antracit?

Ha valaki azt tervezi, hogy akár már meglévő, akár újonnan kivitelezett lakóingatlana körüli kerítést, esetleg a kertben meglévő, vagy éppen építés alatt álló melléképületet szeretné újjá varázsolni, illetve már első lépésben harmonikussá tenni az épület színeivel, akkor ne keresgéljen tovább.

Szakembereink akár már meglévő, akár most építés alatt álló ingatlan színeinek harmonizálásában, megtervezésében segítséget tudnak nyújtani. Amennyiben híve a minimál stílusnak, ami egyébként napjaink divatja, akkor az antracit az, amit mi ajánlunk. Lehet, hogy sokan nem ismerik, így elnézést kérve azoktól akik igen, engedjék meg, hogy néhány szóban elmondjuk, hogy mi is az az antracit!

Az antracit eredete

Nos, akkor nézzük meg, hogy maga az antracit honnan ered, mi az alapja, és mit is jelent a szó!

Maga az antracit a legtisztább és legnagyobb fűtőértékű szén, a hagyományos kőszénfajták közül. Kemény kőzet, ami nem porlik, és nem hagy nyomot más felületeken. Ez a legértékesebb kőszén a maga 92-98 %-s széntartalmával.

Ha esetleg valaki a szó eredetére lenne kíváncsi, akkor elmondjuk, hogy az antracit elnevezés a görög anthrakitész szóból származik, és sötétszürke színe után terjedt el az antracit szín elnevezés.

Most, hogy már azok is tisztában vannak az eredettel, és a szó jelentésével, akik eddig nem ismerték, nézzük meg, hogy miben tudunk segítségükre lenni a termékkel kapcsolatban.

Az Egrokorr Zrt. szakképzett munkatársai a tervezéstől, a kivitelezés befejezéséig ellátják vásárlóinkat teljes körű tanácsadással. Természetesen, csak abban az esetben, ha erre igény van. Tanácsokkal látjuk el Önöket a kivitelezésben is, abban az esetben, ha Önök úgy döntenek, hogy saját maguk szeretnék megoldani a kerítés, vagy melléképület – szaletli, pagoda, erkélykorlát stb. –, színezését.

Praktikus, hogy harmonizáljuk az ingatlanunk színeit. Az ablakkeretek, a korlátok színei – főleg akkor, ha minimál stílusról beszélünk az antracit kapcsán – teljesen összhangba hozhatóak, és ez nagyon sokat dob egy ingatlan külső esztétikáján.

Azért is nagyon jó választás, mert kültéren is tökéletesen működik, így lehet antracit színe valamennyi kültéri elemnek.

Az általuk forgalmazott Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték tökéletes választás lehet mindenki számára, legyen az kivitelező, vagy magánszemély.