Kerítésfesték - kiválasztás nehézségei - egrokorr.hu

A kerítésfesték kiválasztása egy hihetetlenül egyszerű feladatnak tűnik, azonban a gyakorlati tapasztalat egészen más példával is szolgál. Hogyan válasszuk ki a széles kerítésfesték választékból azt, ami nekünk kell?

A kerítésfesték kálváriája

Biztosan nagyon sokan mosolyogni fognak mindazon, amit most megosztunk Önökkel. Egy kedves – ma már visszatérő – ügyfelünk mesélt nekünk arról, hogy milyen gondokkal találta magát szemben a kerítésfesték kiválasztása, majd felvitele után nem sokkal.

Úgy döntött, hogy a kerítés festése az nem egy bonyolult dolog, szabad a hétvége, jó idő van, hajrá!

Egyébként sem lehet gond, hiszen csak az utcafronti részt kell lefesteni, ami talán 12-13 méter lehet. Pikk-pakk megvan, csak a kerítésfesték hiányzik. Elment hát kedves ügyfelünk egy nagy barkácsáruházba, a nevét itt nem kívánjuk megemlíteni. Lényeg az, hogy miután eldöntötte a színt, keresgélni kezdett a kültéri festékek között.

A megoldandó feladat az lett volna, hogy két különböző anyagból áll a kerítés. Vannak benne fém és fa elemek. Nos, aki teljesen járatlan a festékek világában, az nem feltétlenül tudja, hogy nem minden festék alkalmas mindkét felületre, ráadásul ugye a felületek előkészítése is különbözik.

Rákérdezett a „szakképzett” eladónál, hogy mit javasol, de kielégítő válaszokat nem igazán kapott. Tette hát a dolgát, kiválasztotta a kínálatból a számára megfelelőt – legalábbis akkor még azt hitte – aztán gyerünk, dolgozzunk.

Nem akarjuk ezt most hosszan ecsetelni, de a kerítésfesték, amit haza vitt, bizony nem volt alkalmas a feladat teljesítésére. Sajnos rosszul választott, nem sikerült.

Nem akart visszamenni, hogy tanácsot kérjen, így keresgélt, és megtalálta cégünket, az Egrokorrt.

Milyen kerítésfestéket talált nálunk?

Felkeresett bennünket, és elmondta, milyen problémával szembesült a kerítésfesték felvitele után. Valóban nem volt megfelelő a választás, de ez nem az ő hibája.

Elmondtuk neki, hogy a kínálatunkban szereplő Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték, az fémre és fára egyaránt alkalmazható. Amennyiben fontos a környezetvédelem, úgy kínálatunkban szerepel környezetbarát is.

Ez a kerítésfesték még azt is megoldja, hogy csupán egyetlen anyaggal kelljen dolgoznunk, hiszen nincs szükség a festés előtt alapozásra.

A színválaszték is rendben volt, hiszen több mint húsz alap raktári színben kapható. Képzett szakembereink Önnek is készséggel segítenek!