Parkettalakk - amire önnek szüksége van - egrokorr.hu

Ha parkettalakk, akkor az Egrokorr által forgalmazott Dunaplaszt laminált padló és parkettalakk az, amire Önnek szüksége van! Könnyen felvihető, rövid száradási idővel rendelkezik…

Milyen elvárásokkal jönnek hozzánk, akiknek parkettalakkra van szükségük?

Sokan keresnek fel bennünket olyanok is, akik nem kivitelezőként végeznek felújításokat, komplett kivitelezéseket. Magánszemélyeknek, akik saját kezükbe vennék például a lakkozást, bizony vannak kérdéseik. Sokan már barkácsoltak, elvégeztek egy-két dolgot a házban, a ház körül, de előfordul, hogy a parkettalakk kifog rajtuk.

Nos, nálunk, az Egrokorrnál nincs lehetetlen, szakképzett kollégáink számukra is megfelelő szaktanácsadást tudnak nyújtani.

Legyen az laminált padló, vagy klasszikus parketta, ami felújításra, újra lakkozásra szorul, nálunk minden kérdésére megkapja a választ.

Nézzük meg röviden, hogy milyen kérdések merülnek fel, amikor valaki belekezd ebbe a munkafolyamatba?

  • Tudok-e magasfényű lakkozott felületet elérni, ami még megfelelően ellenálló is?
  • Meg tudom-e úgy oldani, hogy jól nézzen ki, de ne kelljen vele hosszú ideig bíbelődni?
  • A feleségem állandóan tisztítószereket használ. Mennyire áll ellen a savas-lúgos hatásoknak?
  • Kell-e előtte alapoznom?
  • Mennyi idő után tudok rálépni? Jó lenne, ha rövid lenne a száradási idő!

Ez csupán néhány szösszenet abból, amivel gyakran találkozunk. Sokan kíváncsiak rá, hogy létezik-e olyan parkettalakk, ami mindezeket az igényeket kielégíti?

Válaszok a felmerült kérdésekre

Természetesen minden itt felmerült kérdésre létezik megoldás. Az általunk forgalmazott Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk tökéletes választás még a hobbisták számára is. Miért?

Mert

  • magasfényű,
  • megfelelő védelmet nyújt,
  • kemény bevonatot képez,
  • hosszú ideig kopásálló,
  • ellenáll a savas és lúgos bázisú háztartási tisztítószereknek.

A Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk felhasználása egyszerű. Teljesíti az összes elvárást, valamint fontos tudni, hogy nem szükséges a fafelületet alapozni lakkozás előtt.

A Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk ecsettel és hengerrel is felhordható a felületre.

Kielégíti az egyik legfontosabb elvárást is. Nevezetesen azt, hogy rendkívül gyors a száradási ideje. A Dunaplaszt Laminált padló és parkettalakk teljes átkeményedése ugyan 72 óra, az első fokozat azonban mindössze egy órát vesz igénybe. Ráadásul az utolsó réteg felhordása után már 24 órával mérsékelten igénybe vehető a felület.