Dunaplaszt Multifunkciós
Kerítésfesték

Szeretné régi kerítését könnyen és egyszerűen felújítani? Széles színválasztékból szeretne választani? Fémre és fára egyaránt szüksége van tartós és esztétikus bevonatra? A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték a megoldás!

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték fémre és fára egyaránt alkalmazható, ez önmagában óriási kényelmet jelent több kerítés, illetve vegyes alapanyagú kerítések esetén. A felületek előkészítése is roppant egyszerű, mint azt alább részletesen kifejtjük.

Dunaplaszt multifunkciós kerítésfesték - egrokorr.hu

Mi biztosítja a kerítésfesték minőségét?

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték minőségét a gondosan megválasztott összetevők és a magas színvonalú gyártási technológia biztosítja.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték tartalmaz műgyantát, környezetbarát korróziógátló pehely-pigmenteket, vízlepergető viaszt, valamint színes pigmenteket. Ezek az összetevők biztosítják, hogy a kerítés felülete ne korrodálódjon, valamint esztétikus színe, selymes fénye hosszú időn át fennmaradjon. Mindez ráadásul környezetbarát módon érhető el az Egrokorr termékeivel.

Egyszerű felhasználás

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték alapozó és zománc egyben. Ez gyakorlatilag tökéletesen kimeríti az egyszerűség fogalmát.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték lehetővé teszi azt, hogy csupán egyetlen alapanyaggal kelljen dolgoznunk, hiszen nincs szükség a festés előtt alapozásra.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden előkészületet mellőzhetünk a festés előtt. Olyan terméket sajnos még senkinek nem sikerült kifejlesztenie, mely bármilyen állapotú felületen felhasználható és tökéletes végeredményt nyújt. Lássuk, milyen előkészületekre van szükség a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték felhasználása előtt.

Faszerkezetek előkészítése és festése

Legyen szó bármilyen kültéri faszerkezetről, például kerítésről, pagodáról vagy korlátról, a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás.

A faszerkezetek megkívánják az előkészületet festés előtt. Ez lehet lenolajkence, lazúrfesték vagy egyéb, régebbről megmaradt alkid vagy olaj alapú fedőfesték is szolgálhat alapnak. Miután bármelyik anyaggal lekezeltük a fafelületet, ezután festhető a faszerkezet.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással. Mivel egy homogén eloszlású festékről van szó, ezért ez tovább növeli a kényelmet, valamint a végeredmény esztétikáját.

Fémszerkezetek előkészítése és festése

A fémszerkezetek még kevesebb előkészületet kívánnak meg, mint a fafelületek, amennyiben a Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték mellett dönt.

Nincs szükség rozsdaoldó használatára, valójában kifejezetten ellenjavalt egy ilyen típusú előkészítés. Mindössze egy drótkefével kell megtisztítani a korrodálódott részeket, azután a tiszta, pormentes felületet azonnal lehet festeni. Létezik ennél egyszerűbb megoldás?

Színek kavalkádja

Az Egrokorr Zrt. keretein belül az esztétika ugyanolyan nagy hangsúlyt kap, mint a technológiai minőség.

A Dunaplaszt Multifunkciós kerítésfesték több mint húsz alap raktári színben kapható, ám ha ez nem lenne elegendő, előzetes megállapodás alapján a RAL szín vonatkozásában bővíthető. A dekorálást kedvelő vevőinknek hoztuk létre a Dunaplaszt Multifunkciós Kerítésfesték HOME DECOR változatát, ami 12 friss tavaszi színben kapható a festékboltokban.

Ön megálmodja, mi elkészítjük. Miért ne lehetne a lakáson, illetve házon kívüli terület ugyanolyan esztétikus, mint azon belül?

Az Egrokorr Zrt. mindig óriási hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, melynek eredménye egyrészt a kiváló minőség, valamint a folyamatos törekvés arra, hogy egyre környezetkímélőbb termékeket tudjunk nyújtani vásárlóink számára

Termékeink